Puheenjohtajan terveiset.
SeuraJulkaistu: 01.04.2024 21.56

Puheenjohtajan terveiset.

Historiallinen kevät seurassamme: P19 joukkueen matka Futsalin SM-lopputurnaukseen Espooseen

Niin siinä kävi, että LoVen P19 tekee seurahistoriaa pelaamalla itsensä mukaan P19 SM-lopputurnaukseen. Meidän seuramme futsaljoukkue, tai ylipäätään mikään joukkue, on ensimmäistä kertaa historiassaan selviytynyt SM-lopputurnaukseen. Tämä saavutus ei ole ainoastaan joukkueemme voitto, vaan se on voitto koko seuralle ja yhteisöllemme.

Matkamme tähän pisteeseen on ollut täynnä kovaa työtä, omistautumista ja intohimoa urheiluun. Satoja tai jopa tuhansia treenejä. Varainhankintaa, kahvioita, turnauksia, pelejä, loukkaantumisia, voittoja ja tappioita. Vesi- ja räntäsateita, tuulta, kuumaa ja kylmää keliä. Mutta voiton puolella ollaan reilusti, sillä mukavia muistoja on vuosien varrella kertynyt paljon!

Olen saanut useamman vuoden kulkea tämän joukkueen matkassa. Valmentajan roolissa olen saanut tutustua nuoriin ja ehkä saanut jotain liikunnan ja yhdessä tekemisen merkityksestä jäämään näiden nuorten mieliin. Onhan joukkueessa toimiminen myös opettanut meitä aikuisia. Saan olla kiitollinen kuinka mahtavien urheilijanuorten ja valmentajien sekä joukkueenjohtajien kanssa olen saanut niin monenlaista yhdessä oppia ja kokea.

Olemme pieni seura, mutta sydämeltämme suuri. Tämä matka SM-lopputurnaukseen ei ole pelkkä futsalissa saavutettu menestys, vaan se on tarina siitä, miten yhteisömme yhdessä onnistuu tekemään mahdottomasta mahdollista. Suosittelen kaikkia aikuisia tulemaan mukaan seuratoimintaamme, sillä ilman ohjaajia ja valmentajia tai muita taustahenkilöitä emme pystyisi tähän.

P19 joukkue on toiminnallaan osoittanut, että pienelläkin seuralla voi olla suuria unelmia ja tavoitteita. Teemme historiaa joka potkulla, ja näistä voimme kaikki olla ylpeitä. Kun joukkueemme ensi viikonloppuna astuu kentälle lopputurnauksessa, heillä on mukana laaja kannustusjoukko yleisössä. Sen verran puskaradio on viestinyt, että myös moni pääkaupunkiseudulla asuva, täältä suunnalta kotoisin oleva, on ilmoittanut olevansa tulossa katsomaan ja kannustamaan LoVea!

Ja vieläkin ehtii pyytää tuttuja paikalle.

Kiitos kaikille seuran yhteistyökumppaneille, jäsenille, valmentajille ja urheilijoille, jotka tekevät toimintamme mahdolliseksi. Liikunta on yksi seuran tärkeimmistä tehtävistä ja mitalit ovat kuitenkin vain osa sitä. Siitäkin huolimatta lähdemme 100 lasissa hakemaan seuran ensimmäistä palloilulajien SM-mitalia!

Tsemppiä LoVe P19 joukkueelle tulevaan turnaukseen.

Janne Jukkola

Lohtajan Veikot Puheenjohtaja